Σέλτικ: Στο -13 από Ρέιντζερς με νέα γκέλα και… φευγάτος ο Λένον (vid)

Gazzetta team
Σέλτικ: Στο -13 από Ρέιντζερς με νέα γκέλα και… φευγάτος ο Λένον (vid)

bet365

Μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, η Σέλτικ υπέστη νέα απώλεια στο πρωτάθλημα με βασικό τον Βασίλη Μπάρκα, έμεινε στο -13 από την ασταμάτητη Ρέιντζερς και ο Νιλ Λένον βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Από το κακό στο χειρότερο συνεχίζει η Σέλτικ σε Σκωτία κι Ευρώπη, με τη νέα ισοπαλία εντός έδρας από τη Σεντ Τζόνστον (1-1) να αυξάνει τους «τριγμούς» στην καρέκλα του Νιλ Λένον.

Οι Κέλτες, με βασικό πλέον τον Βασίλη Μπάρκα, έχασαν βαθμούς για 2ο σερί ματς, σώζοντας μάλιστα την ισοπαλία στο 83' χάρη στο γκολ του Ελιουνούσι, με αποτέλεσμα να μείνουν 13 βαθμούς πίσω από την ακάθεκτη Ρέιντζερς, έστω και με 2 ματς λιγότερα. Κι αυτό διότι νωρίτερα, η αήττητη αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε διαλύσει τη Ρος Κάουντι εκτός έδρας (0-4).

Έτσι, έχοντας υποστεί μάλιστα αποκλεισμό-σοκ στο Λιγκ Καπ και δύο απανωτές ήττες στο Europa League που την καθήλωσαν οριστικά στην 4η θέση του ομίλου, η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη για τον coach των Καθολικών, του οποίου το μέλλον στην ομάδα μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο.

 

Τελευταία Νέα