Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ζητά χρήματα για να αποδεσμεύσει τον Πετράκη

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ζητά χρήματα για να αποδεσμεύσει τον Πετράκη

bet365

Η ομάδα δεν έχει ακόμη δώσει το «ok» ώστε ο 61χρονος να αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού και «πατά» στην προκήρυξη του κυπριακού πρωταθλήματος
Το πρόσωπο των ημερών του κυπριακού πρωταθλήματος είναι ο Γιάννης Πετράκης. Η απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με προορισμό τον Απόλλωνα Λεμεσού, έχει προκαλέσει την οργή της πρώτης ομάδας και το κλίμα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών είναι τεταμένο.
Τα νεότερα από το Νησί της Αφροδίτης αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς ο Ολυμπιακός Λευκωσίας τονίζει πως δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία του με τον έμπειρο κόουτς και «πατά» στην προκύρυξη της εκεί λίγκας, που αναφέρει πως «προπονητής που διακόπτει την συνεργασία του ο ίδιος με την ομάδα του, πλην της περιπτώσεως όπου ο τερματισμός γίνεται λόγω οφειλομένων μισθών που υπερβαίνουν τους τρεις μήνες, δεν μπορεί να εργαστεί σε άλλη ομάδα στην Κύπρο και δεν θα του εκδίδεται το σχετικό δίπλωμα (άδεια) για να μπορεί να εργαστεί μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διέκοψε την συνεργασία του».
Ετσι ζητά να ικανοποιηθεί οικονομικά, για να δώσει τη συγκατάθεσή του και ο 61χρονος να γίνει κάτοικος Τσίρειου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα