Φοβερή προσφορά της Novileague μέσω Κριστιάνο και Εθνικής Ελλάδος

Gazzetta team
Φοβερή προσφορά της Novileague μέσω Κριστιάνο και Εθνικής Ελλάδος

bet365

Φτάσαμε στην 24η αγωνιστική στη NoviLeague και το... ντέρμπι για το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ συνεχίζεται, όπως και η προσφορά των 100 ευρώ του Σαββατοκύριακου που έρχεται μέσω των ματς Πορτογαλία-Γαλλία και Μολδαβία-Ελλάδα.

Φτάσαμε στην 24η αγωνιστική στη NoviLeague και η μάχη για το έπαθλο των 500.000 ευρώ δεν σταματά, όπως και η προσφορά των 100 ευρώ του Σαββατοκύριακου.

Πλέον στην κορυφή της ΝοviLeague by Novibet βρίσκεται μόνο ένα άτομο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο πρωτοπόρος έχει 10 σωστές προβλέψεις, όμως νιώθει τον απειλούν άμεσα 2 ανταγωνιστές του που έχουν βρει 9 σκορ. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι.

Η NoviLeague συνεχίζεται και σήμερα με την 24η αγωνιστική και το πρόγραμμα έχει την ματσάρα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία για το Nations League. Όποιος καταφέρει και τερματίσει πρώτος στην τελική κατάταξη, θα πάρει 50.000 ευρώ και όποιος πετύχει 20+ σωστές προβλέψεις μέχρι το τέλος της NoviLeague (σε 50 αγωνιστικές) θα βρεθεί με το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού, τα 500.000 ευρώ.

Mην ξεχνάτε πως η NoviLeague συνεχίζει τα... δώρα και για το Σαββατοκύριακο, αφού υπάρχουν εκπλήξεις για τα ματς της Πορτογαλίας με τη Γαλλία και της Ελλάδας με τη Μολδαβία για το Nations League. Όποιος βρει το σκορ και στα 2 ματς θα πάρει τα 100 ευρώ!

Αν συνδεθείτε σήμερα στη Novibet για τη NoviLeague για πρώτη φορά σας δίνετε η ευκαιρία να διεκδικήσετε ακόμα και την πρώτη θέση, δηλαδή το έπαθλο των 500.000, αλλά και για τα 100 ευρώ του σαββατοκύριακου που ακολουθεί και αυτά εντελώς δωρέαν.

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

Τελευταία Νέα