Τουρκία – Κροατία 3-3: Φιλικό μεν, ματσάρα δε (vids)

Gazzetta team
Τουρκία – Κροατία 3-3: Φιλικό μεν, ματσάρα δε (vids)

bet365

Τουρκία και Κροατία είχαν κέφια (3-3), στο ντεμπούτο του Αντόνιο Τσόλακ με τους φιλοξενούμενους – Φιλικές νίκες για Αλβανία (2-1 το Κόσοβο) και Δανία (2-0 την Σουηδία).

Τι κι αν ήταν φιλικό; Τουρκία και Κροατία ήταν ιδιαιτέρως κεφάτες στη μονομαχία τους στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έληξε ισόπαλη 3-3 (23' πέν. Τοσούν, 41' Τουρούτς, 58' Ιντέρ – 32' Μπούντιμιρ, 53' Πάσαλιτς, 56' Μπρέκαλο), με τους Τούρκους να προηγούνται 1-0 και 2-1, τους Κροάτες να ανατρέπουν το σκορ και τον Τσενγκίς Ιντέρ με πολύ ωραίο γκολ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ξεχωριστή βραδιά για τον Αντόνιο Τσολάκ, αφού ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ, σε ηλικία 27 ετών, έκανε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της χώρας του, μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του Άντε Μπούντιμιρ στο 66'.

Στο γήπεδο της Μπρόντμπι, στην Δανία, η γηπεδούχος εθνική ομάδα επικράτησε στο σκανδιναβικό ντέρμπι της Σουηδίας με 2-0 (61' Βιντ, 74' Μπα), ενώ στο Ελμπασάνι, η Αλβανία νίκησε το Κόσοβο, εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στο Nations League, με 2-1 (31' Μπαλάι, 65' Ουζούνι – 85' πέν. Μουρίκι).

Σε άλλα φιλικά, ξεχώρισε το 5-3 της Ρουμανίας επί της Λευκορωσίας, στο οποίο ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ έκανε... πάρτι, με δύο γκολ και μια ασίστ!

 

Τελευταία Νέα