Κύπρος: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα ματς με Πορτογαλία, Γιβραλτάρ η U21

Κύπρος: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα ματς με Πορτογαλία, Γιβραλτάρ η U21

Gazzetta team
Κύπρος: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα ματς με Πορτογαλία, Γιβραλτάρ η U21

bet365

Η Εθνική Κύπρου U21 ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Πορτογαλία και Γιβραλτάρ.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά της Ομοσπονδίας Κύπρου έχει ως εξής: «Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ενόψει των υποχρεώσεων στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η Κύπρος για να ολοκληρώσει τη διαδρομή της προκριματικής φάσης στον έβδομο όμιλο θα δώσει δύο εκτός έδρας αγώνες. Πρώτος σταθμός η Πορτογαλία στις 15 Νοεμβρίου και ακολούθως Γιβραλτάρ στις 18 Νοεμβρίου.

Στόχος της ομάδας μας η καλή παρουσία για να εξασφαλίσει και καλύτερο βαθμολογικό απολογισμό και ο Σάσα Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για τριπλό στόχο στους επικείμενους αγώνες.

«Σε κάθε περίπτωση μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και μέσα από την παρουσία μας και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να είμαστε διεκδικητικοί. Σε αυτούς τους αγώνες θέλουμε επίσης να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στην επόμενη διοργάνωση, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδρομή της προκριματικής φάσης.

Είναι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το αύριο της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών και μέσα στις βασικές μας προτεραιότητες είναι ασφαλώς η προώθηση τους», τονίζει χαρακτηριστικά ο Σάσα Γιοβάνονιτς που θα καθοδηγήσει την Εθνική μας σε αυτό το φινάλε.

Ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής θα διεξαχθεί στο Estádio Municipal da Bela Vista - Parchal και θα αρχίσει στις 21:30. Η προσεχής αντίπαλος μας την Πέμπτη θα φιλοξενήσει τη Λευκορωσία.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα συνεχιστεί απόψε με προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Σταδίου ΓΣΠ με τη συμμετοχή του Τζακ Ρόουλς που έφτασε από την Αγγλία.

Στον προκαταρτικό κατάλογο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

ΑΕΛ: Μιχάλης Κυριάκου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δανιήλ Παρούτης, Κώστας Πηλέας, Παναγιώτης Αρτυματάς

ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Κατσαντώνης, Γιάννης Σατσιάς, Σταύρος Γαβριήλ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πέτρος Ψύχας, Μιχάλης Παπαστυλιανού

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Ζαχαρίας Άδωνη, Ανδρέας Παρασκευά

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Μάριος Πειρατικός

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Ανδρέας Νεοφύτου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κωνσταντίνος Σεργίου, Θεοδόσης Σιαθάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στέλιος Ανδρέου, Στέφανος Χαραλάμπους

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Νικόλας Παναγιώτου

ΠΑΦΟΣ FC: Κυριάκος Αντωνίου

BURTON Albion FC: Τζακ Ρόουλς

SPAL SRL: Ραφαήλ Μάμας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα