Εθνική Γυναικών: Πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κοντράρει την Ουκρανία

Εθνική Γυναικών: Πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κοντράρει την Ουκρανία

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Γυναικών: Πάλεψε αλλά δεν μπορούσε να κοντράρει την Ουκρανία

bet365

Η Εθνική μας ομάδα των γυναικών προσπάθησε αισθητά στο εντός έδρας με την Ουκρανία αλλά η διαφορά των 2 ομάδων ήταν αισθητή και έχασε με το βαρύ σκορ 4-0.
Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν το ματς της Λεωφόρου για τα ευρωπαϊκά προκριματικά με διάταξη 4-2-3-1. Η Ελλάδα έχανε με σκορ 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Παντσούλαγια στο 5' και Κράβετς στο 29'.
Στο 2ο μέρος η Κράβετς έκανε το 3-0 στο 55' ενώ λίγο μετά ακυρώθηκε γκολ της Ελλάδας ως οφσάιντ. Στο 83' ήρθε και το 4-0 για τις Ουκρανές από την Κούνινα. Ακόμα και στις τελικές φαινόταν η διαφορά καθώς λίγο πριν το τέλος οι Ουκρανές είχαν 12 με 7 στην εστία και η Ελλάδα 2 με καμία προς την εστία. Έτσι ήρθε το Ελλάδα - Ουκρανία 0-4. Να υπενθυμιστεί πως και στο παιχνίδι στην Ουκρανία η Ελλάδα είχε χάσει με 4-0.
Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Μήτκου, Ζέρβα (64’ Πίτσιου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη (63’ Μωραϊτίδου), Σιδηρά (75΄Νεφρού), Μάρκου (33’ Πούλιου), Σπυριδωνίδου, Γκάτσου, Χαμαλίδου (75’ Σαρρή) & Πατερνά.
Ουκρανία: Σάνινα, Πέτρικ (74’ Ποντόλσκα), Φιλένκο (80’ Χρίστιουκ), Καλίνινα (46’ Μαλάκοβα), Κόζλοβα (80’ Α. Βαρόνινα), Κούνινα, Παντσούλαγια, Σμάτκο, Αντρούστσακ (60’ Βαρόνινα), Κιμίς & Κράβετς.
 

Τελευταία Νέα