Ρεκόρ καριέρας για τον Ντιγκινί, πρώτος σκόρερ στην Κύπρο (vids)

Κώστας Τόπας
Ρεκόρ καριέρας για τον Ντιγκινί, πρώτος σκόρερ στην Κύπρο (vids)

bet365

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο πρώην επιθετικός του Άρη, Νικολά Ντιγκινί καθώς βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Το φετινό καλοκαίρι ο Ντιγκινί αποχαιρέτησε την Θεσσαλονίκη και τον Άρη και μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμού του Απόλλωνα Λεμεσού. Εκεί που όπως μαρτυρούν και τα στατιστικά του τα πηγαίνει περίφημα.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές κι έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές (5 στο πρωτάθλημα, 1 στην Ευρώπη). Με τα πέντε τέρματα στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, εκεί όπου μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ Λάρνακας.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Ντιγκινί, σκόραρε σε τρία συνεχόμενα ματς με τη νέα του ομάδα! Ουδέποτε είχε ξανά τέτοια επίδοση, μένοντας μέχρι τα δύο σερί ματς με γκολ!

Ότι δεν πέτυχε σε όλη την προηγούμενη καριέρα του (από το 2005 μέχρι πέρυσι), το πέτυχε σε μόλις δέκα ματς με την κυπριακή ομάδα Ενα στατιστικό αν μην τι άλλο εντυπωσιακό για τον άλλοτε επιθετικό των «κιτρινόμαυρων».

 

Τελευταία Νέα