Η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έκλεισε ως σύμβουλο τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί!

Η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έκλεισε ως σύμβουλο τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί!

Δημήτρης Τομαράς
Η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έκλεισε ως σύμβουλο τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί!

bet365

Ο Λουίς Ντουκρουέ, γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, που άφησε την Μονακό, θα συνεργαστεί εν τέλει διοικητικά με τη Φόρεστ, η οποία έδωσε και επίσημη μορφή στη συνεργασία τους!
Ο Λουίς Ντουκρουέ (γεννηθείς το 1992) είναι γιος της πριγκίπισσας Στεφανί. Στους Μονεγάσκους ήταν αναπληρωτής αντιπρόεδρος και CEO και δεδομένα έχει σημαντική θητεία και εμπειρία ως ένα από τα δεξιά χέρια του πανίσχυρου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που μεταξύ άλλων είναι και ο ιδιοκτήτης της Μονακό.
Ο Ντουκρουέ ως ανιψιός του Πρίγκηπα Αλβέρτου ΙΙ είναι 15ος στην σειρά για την διαδοχή του θρόνου στο πριγκηπάτο του Μονακό και έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ έχοντας ως αντικείμενο το Sports Management. Στην Μονακό έχει δουλέψει και ως scout ενώ ο ίδιος συζητούσε καιρό τώρα - όπως είχατε διαβάσει σχετικά και στο Gazzetta - να αναλάβει πόστο σε Φόρεστ ή και σε Ολυμπιακό. Τελικώς έκλεισε επίσημα στη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως σύμβουλος για διεθνή θέματα. Ο ρόλος του θα έχει να κάνει κυρίως με την προώθηση του brand name της Φόρεστ εκτός Αγγλίας. Δείτε πιο κάτω το τι ανέβασε ο ίδιος για τη διετή αυτή συμφωνία στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Ducruet (@louisducruet) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα