Πανέμορφη κίνηση από τη Χέρενφεϊν, τοποθέτησε 15.000 αρκουδάκια στις εξέδρες για τα παιδιά με καρκίνο (pics & vid)

Gazzetta team
Πανέμορφη κίνηση από τη Χέρενφεϊν, τοποθέτησε 15.000 αρκουδάκια στις εξέδρες για τα παιδιά με καρκίνο (pics & vid)

bet365

Αξιέπαινη και τρυφερή η πρωτοβουλία των ανθρώπων της Χέρενφεϊν, οι οποίοι γέμισαν τις εξέδρες με 15.000 αρκουδάκια για να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη για τα παιδιά με καρκίνο.

Σε μια συμβολική και συνάμα υπέροχη κίνηση προχώρησε η Χέρενφεϊν στο ματς με αντίπαλο την Έμεν για την Eredivisie. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, όχι όμως από φιλάθλους, αλλά από 15.000 λούτρινα αρκουδάκια τα οποία τοποθετήθηκαν στα καθίσματα του «Abe Lenstra Stadion», για να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για τα παιδιά με καρκίνο!

Οι ιθύνοντες του ολλανδικού κλαμπ σε συνεργασία με το KiKa Foundation, επιμελήθηκαν αυτής της προσπάθειας να τεθεί ξανά το θέμα στην επιφάνεια και η «μάχη» όλων των παιδιών που νοσούν στη χώρα, η οποία λόγω κορονοϊού πέρασε σε δεύτερο πλάνο και επιφύλαξαν αυτόν τον πανέμορφο τρόπο για να κεντρίσουν την προσοχή. Αναμφίβολα, το έκαναν, χαρίζοντας υπέροχες εικόνες από το ματς, το οποίο για την ιστορία έληξε με 4-0 υπέρ της Χέρενφεϊν, σε μια νίκη που την έστειλε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Τελευταία Νέα