ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Μίσιτς που συνεχίζει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Μίσιτς που συνεχίζει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

bet365

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Γιόσιπ Μίσιτς για τον ΠΑΟΚ, καθώς η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπεισε τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να πουν «ναι» στο δανεισμό του.

Αν και το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποστήριξε ότι είχε αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ, το βράδυ είχαμε ανατροπή και καταρχήν συμφωνία για την απόκτηση του Γιόσιπ Μίσιτς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν, πλέον, τα κροατικά ΜΜΕ, ο Γιόσιπ Μίσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της αποψινής τελευταίας μέρας των μεταγραφών στην Κροατία, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα χέρια για το δανεισμό του 26χρονου Κροάτη μέχρι το καλοκαίρι και τη δυνατότητα (ότι ίσχυε και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ) αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι, με την καταβολή ρήτρας ύψους 2.000.000 ευρώ.

«Στο τέλος επικράτησε η επιθυμία του Μίσιτς να έρθει στο Μάκσιμιρ, καθώς δεν ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ», τονίζεται στα δημοσιεύματα του Κροατικού Τύπου.

 

Τελευταία Νέα