Γιακουμάκης: Από τον Ατσαλένιο, δεύτερος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος! (vid)

Γιακουμάκης: Από τον Ατσαλένιο, δεύτερος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε για πέμπτη φορά σε ισάριθμα ματς με τη φανέλα της Φένλο οδηγώντας την κούρσα των Ελλήνων σκόρερ. Το gazzetta.gr καταγράφει το ονειρεμένο ξεκίνημα του 25χρονου φορ στην Eredivisie.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχοντας προωθεί στην πρώτη ομάδα του Ατσαλένιου σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε αισθητή την παρουσία του στον κρητικό σύλλογο αποδεικνύοντας σε κάθε περίσταση τον ένστικτο του «killer» που διέθετε. Το μπλουζάκι που φορούσε κάτω από τη φανέλα με το σλόγκαν «Why always Giakoum» παραπέμποντας σε... Μπαλοτέλι το επεδείκνυε σε κάθε γκολ αφήνοντας εποχή!

Πριν καν ενηλικιωθεί έκανε ντεμπούτο στη Super League με τον Πλατανιά (30/9/12) φτάνοντας στο σημείο την σεζόν 2016/17 να σημειώσει με την ομάδα των Χανίων 11 γκολ σε 26 ματς.

Στην ΑΕΚ δεν κατάφερε να καθιερωθεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δανεισμοί σε ΟΦΗ αλλά και Γκόρνικ.

Όλα αυτά μέχρι τον περασμένο Αύγουστο, όπου μεταπήδησε στην ολλανδική Φένλο υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μια κίνηση που μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι η πιο σοφή στην καριέρα του πανύψηλου φορ, αφού έχει «δέσει» απόλυτα στο νέο του περιβάλλον.

Ο Γιακουμάκης στο ντεμπούτο του κόντρα στην Φένλο (3-5) πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 22 λεπτών (το πρώτο στην καριέρα του), ενώ σημείωσε και το μοναδικό γκολ της ομάδας του, στην ήττα με 1-2 από την Ντεν Χάαγκ. Συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις πρόσθεσε ένα ακόμη τέρμα στο ματς με την Άλκμααρ (2-2) τούτη τη φορά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι φτάνοντας τα πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια στην Eredivisie.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε μόλις ο έβδομος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε ντεμπούτο, ενώ με τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει έχει ήδη πραγματοποιήσει την δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Μάλιστα είναι πρώτος Έλληνας σκορερ, με τον Ταξιάρχη Φούντα να ακολουθεί με τέσσερα γκολ.

«Προτιμώ να μην κοιτάξω πίσω. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Οι παίκτες με εκτιμούν και μου το δείχνουν. Με κάνει να νιώθω σημαντικό για την ομάδα», τόνισε πρόσφατα σε συνέντευξη του στην Ολλανδία, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή στη νέα του ομάδα.

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη κόντρα στη Ντεν Χάαγκ (3'05'').

 

Τελευταία Νέα