Καρέλης: «Άφησα πίσω τους τραυματισμούς και θέλω να δουλέψω» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Καρέλης: «Άφησα πίσω τους τραυματισμούς και θέλω να δουλέψω» (vid)

bet365

Ο Νίκος Καρέλης παρουσιάστηκε από την Ντεν Χάαγκ έχοντας υπογράψει ως ελεύθερος για τα επόμενα 1+1 χρόνια και τόνισε πως θέλει να δείξει ότι οι σοβαροί τραυματισμοί του έχουν μείνει στο παρελθόν...

Ο Έλληνας επιθετικός έπειτα από πολύ δύσκολα χρόνια και μια θητεία στην Μπρέντφορντ που δεν ήταν καθόλου όπως θα την ήθελε, συνεχίζει την καριέρα του στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ, η οποία έχει λίγο πράσινο για να του θυμίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Εκεί, όπου όπως ανέφερε, του πρωτοκόλλησαν το παρατσούκλι «Hulk», το οποίο τον συνοδεύει πλέον σε κάθε του στιγμή!

«Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτή τη μεταγραφή. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι θα προσαρμοστώ εύκολα γιατί έχω την εμπειρία από το Βέλγιο.

Έχω κίνητρο μετά τον μεγάλο τραυματισμό μου στην Μπρέντφορντ. Θέλω να επιστρέψω δυνατός και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Έχω αυτοπεποίθηση να βοηθήσω την ομάδα και να πάρω και βοήθεια κι εγώ. Όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε ακολουθεί και το σώμα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους οποίους έχω αφήσει στο παρελθόν.

Το παρατσούκλι “Hulk” το κόλλησα από τον Παναθηναϊκό και με ακολουθεί...

Έχω εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαι δυνατός... Δεν θέλω να πω πολλά γιατί θέλω να δουλέψω και να τα δείξω όλα στο γήπεδο. Από τον Αύγουστο δεν έχω προπονηθεί με την ομάδα, είχα όμως προσωπικό γυμναστή και τώρα θέλω να προπονηθώ με τη νέα μου ομάδα για να βρω ρυθμό. Μου αρέσει το γήπεδο και τα χρώματα της ομάδας.

Λυπάμαι που ο κόσμος δεν θα είναι στο γήπεδο λόγω της πανδημίας και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα» ήταν τα λόγια του Καρέλη στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας.

 

Τελευταία Νέα