Φαν'τ Σχιπ: «Ψάχνουμε λύσεις για την άμυνα, πολύ καλό το τελείωμα του Φορτούνη» (vid)

Φαν'τ Σχιπ: «Ψάχνουμε λύσεις για την άμυνα, πολύ καλό το τελείωμα του Φορτούνη» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σχιπ: «Ψάχνουμε λύσεις για την άμυνα, πολύ καλό το τελείωμα του Φορτούνη» (vid)

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά το Αυστρία - Ελλάδα στάθηκε στο τι του άρεσε και το τι όχι από το φιλικό, την άμυνα αλλά και τη φάση του γκολ του Φορτούνη.
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ επισήμανε για:
Το ματς με την Αυστρία: Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαχειριστούμε πράγματα και παίζαμε με μία καλή ομάδα, την Αυστρία. Κάναμε δοκιμές με νέα πρόσωπα. Πήγαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, είχαμε 4 παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Όταν κερδίζεις με 1-0 είναι κρίμα να χάνεις. Ήταν ένα καλό τεστ και κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League.
Την άμυνα: Ναι σήμερα παίζαμε για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας τρία στόπερ (τρία σέντερ μπακ για τις ανάγκες της άμυνας). Τους Λαμπρόπουλο, Σβάρνα και Τζαβέλλα. Μετά βάλαμε τον Μιχαηλίδη. Ψάχνουμε να βρούμε λύση. Ψάχνουμε για λύσεις. Ο Μπακάκης για παράδειγμα είναι τραυματίας & ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί να παίξει πολλά ματς. Στο τέλος ναι έχετε δίκιο. Κουραστήκαμε. Κάνανε δύο γκολ από την δεξιά μας πλευρά και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο... φρέσκιοι αλλά είναι και η ποιότητα των Αυστριακών παικτών.
Την επιθετική εικόνα: Στην διάρκεια του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο καλά. Η πάσα του Φορτούνη στον Λημνιό, μετά η πάσα του Λημνιού στον Φούντα και το γκολ ήταν πολύ καλό. Πάσα του Φούντα και πολύ καλό τελείωμα του Φορτούνη. Είδαμε θετικά πράγματα και νέους παίκτες που μπορούμε να επιλέξουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα