Ο Σιρόκοβ κινδυνεύει να περάσει από δίκη για απόπειρα δολοφονίας μετά τη βάναυση επίθεση σε διαιτητή (vid)

Gazzetta team
Ο Σιρόκοβ κινδυνεύει να περάσει από δίκη για απόπειρα δολοφονίας μετά τη βάναυση επίθεση σε διαιτητή (vid)

bet365

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, Ρόμαν Σιρόκοφ, ο οποίος είχε επιτεθεί βάναυσα σε διαιτητή ερασιτεχνικού αγώνα και οι δικηγόροι του θύματος εμμένουν να κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας.

Το προφίλ του άλλοτε αρχηγού της εθνικής Ρωσίας και της Ζενίτ, Ρόμαν Σιρόκοβ έχει «αμαυρωθεί» ανεπανόρθωτα μετά την βάναυση επίθεσή του σε διαιτητή ερασιτεχνικού ματς, αφού εκείνος του έδειξε κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως θα τη γλιτώσει τόσο... φθηνά.

Οι δικηγόροι του ρέφερι Νικίτα Νταντσένκοβ, ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον βετεράνο μέσο και πέρασε 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο, θεωρούν πως η αρχική κατηγορία για πρόκληση σωματικής βλάβης με πρόθεση είναι πολύ ελαφριά ποινή για τον Σιρόκοβ και ζητούν να του απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας!

Μετά το επίμαχο συμβάν στις 11 του περασμένου Αυγούστου, ο Σιρόκοβ έχασε τη θέση του από σχολιαστής καναλιού της ρωσικής τηλεόρασης, έστω κι αν ζήτησε δημόσια συγγνώμη προς όλους για την «εγκληματική» και απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα