ΑΕΚ: Αρχηγός ο Βράνιες στο φιλικό της Άντερλεχτ με τη Λεβερκούζεν

ΑΕΚ: Αρχηγός ο Βράνιες στο φιλικό της Άντερλεχτ με τη Λεβερκούζεν

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αρχηγός ο Βράνιες στο φιλικό της Άντερλεχτ με τη Λεβερκούζεν

bet365

Η Άντερλεχτ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο φιλικό κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Όγκνιεν Βράνιες να φοράει μάλιστα και το περιβραχιόνιο!

Ο Όγκνιεν Βράνιες πιέζει για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, με την Άντερλεχτ ως τώρα πάντως να μην αλλάζει πολιτική και να μην δέχεται να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Βόσνιος στόπερ δεν υπολογίζεται από τους «μοβ» και όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα με τους παίκτες που είναι υπό παραχώρηση.

Το απόγευμα της Παρασκευής πάντως στο φιλικό της Άντελρεχτ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Βινσέν Κομπανί λόγω και των απουσιών που είχε με τους παίκτες που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες ξεκίνησε τον Βράνιες στο αρχικό σχήμα.

Μάλιστα ο Βράνιες φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άντερλεχτ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία έληξε με σκορ 1-1. Ο Κομπανί χρησιμοποίησε διάφορους παίκτες που δεν υπολογίζονται στην πρώτη ομάδα, ανάμεσά τους και τον Βράνιες, θέλοντας να τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Βράνιες μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάρτησε και μια φωτογραφία του πριν την έναρξη του ματς και έγραψε το αινιγματικό: «Βήμα, βήμα».

Step by step!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) στις

 

Τελευταία Νέα