Μεταγραφές: Αυτή είναι η καθημερινότητα ενός εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ (vid)

Gazzetta team
Μεταγραφές: Αυτή είναι η καθημερινότητα ενός εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ (vid)

bet365

Ο συγκεκριμένος έχει αφιερώσει κάθε ώρα της ημέρας του, όλη του τη ζωή μέχρι και αυτή τη στιγμή στα 26 του χρόνια, στην αποκάλυψη των μεταγραφικών κινήσεων. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποτυπώνει πως είναι η καθημερινότητα ενός εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ στις μεταγραφικές περιόδους.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος μαζί με έναν φίλο του ξεκινούν από νωρίς το πρωί τη δουλειά και την ολοκληρώνουν αργά το βράδυ. Κάθε μέρα. Όλη μέρα. Με ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό... στο πόδι, αλλά το κινητό δεν φεύγει από τα χέρια ποτέ.

Γι' αυτό και έχει περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ακόλουθους στο twitter και οι ενημερώσεις του είναι τέτοιας εγκυρότητας που αμέσως αναδημοσιεύονται από μεγάλα Μέσα και ο κόσμος... τρελαίνεται κάθε φορά που εκείνος μεταφέρει νεότερα για σπουδαίες μεταγραφές παικτών.

Γυρίζει το Μιλάνο από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο αναζητώντας εκπροσώπους παικτών και ομάδων που μπορεί να έχουν προγραμματίσει ραντεβού με τους μεταγραφικούς τους στόχους και στέλνοντας μηνύματα στις δικές του «άκρες», φροντίζει να μαθαίνει έγκυρα όσα συμβαίνουν...

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 

Τελευταία Νέα