Κύπελλα Ευρώπης: Ο κορονοϊός... απέκλεισε Σλόβαν Mπρατισλάβας και Πρίστινα

Gazzetta team
Κύπελλα Ευρώπης: Ο κορονοϊός... απέκλεισε Σλόβαν Mπρατισλάβας και Πρίστινα

bet365

Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πρίστινα αποκλείστηκαν στα χαρτιά στα προκριματικά του Champions League και του Europa League αντίστοιχα, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν τις τάξεις τους.

Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πρίστινα αποκλείστηκαν άδοξα από την συνέχεια των προκριματικών στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στις τάξεις τους και τους υποχρέωσαν να μπουν σε καραντίνα.

Η Σλόβαν επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League, αλλά μπήκε σε καραντίνα από τις τοπικές αρχές, εξαιτίας ενός κρούσματος κορονοϊού.

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA εξέτασε την υπόθεση και έδωσε στα χαρτιά τη νίκη με 3-0 στην Κλάκσβικ, η οποία την Τετάρτη (26/08) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ελβετική Γιουνγκ Μπόις, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου.

Πολύ χειρότερα ήταν τα πράγματα για την Πρίστινα, αφού οκτώ παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές! Ο αγώνας με την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για τον προ - προκριματικό γύρο του Europa League δεν έγινε ποτέ, η ομάδα του Γιβραλτάρ πήρε τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά και, την Πέμπτη (27/08), θα αντιμετωπίσει τη Πετάνιε από το Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου.

 

Τελευταία Νέα