Η Μπενφίκα αγκαλιά με τον Καβάνι, παροξυσμός των φιλάθλων (pic)

Η Μπενφίκα αγκαλιά με τον Καβάνι, παροξυσμός των φιλάθλων (pic)

Gazzetta team
Η Μπενφίκα αγκαλιά με τον Καβάνι, παροξυσμός των φιλάθλων (pic)

bet365

Μπενφίκα και Έντινσον Καβάνι ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον «γάμο» τους, ο οποίος έχει προκαλέσει... παροξυσμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας των Οδυσσέα Βλαχοδήμου – Ανδρέα Σάμαρη.

Εκτός απροόπτου τις επόμενες ημέρες, ο Έντινσον Καβάνι πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπενφίκα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι «ευχαρίστως θα πήγαινα στην Μπενφίκα», φέρεται να είπε το «ναι» στην πρόταση των Αετών.

Παρά την... προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του Καβάνι (33 ετών), η ομάδα των Οδυσσέα Βλαχοδήμου – Ανδρέα Σάμαρη δεν δίστασε να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον πρώην επιθετικό Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν, μεταξύ άλλων, ο οποίος θα πάρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ ως πριμ μεταγραφής (επειδή είναι ελεύθερος) και περί τα δέκα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (σε φιξ μισθό και μπόνους).

Η επικείμενη μεταγραφή του Καβάνι, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε... παροξυσμό στις τάξεις των φίλων της Μπενφίκα, οι οποίοι κατέκλυσαν το Instagram του «Matador» με εκατοντάδες μηνύματα με τα οποία του ζητούν να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λισσαβώνας.

 

Τελευταία Νέα