Δώνης: «Κάναμε ένα βήμα, είμαι ικανοποιημένος απ' όσα έχω δει»

Δώνης: «Κάναμε ένα βήμα, είμαι ικανοποιημένος απ' όσα έχω δει»

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποιώντας καλή εμφάνισε απέκλεισε την λετονική Ρίγα στον Α΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League με τον Γιώργο Δώνη ωστόσο να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Μακάμπι με τους πρωταθλητές Ισραήλ να επικρατούν με 2-0 στο «Μπλούμφιλντ» της Ρίγα και να παίρνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του.

«Όταν νικάς τα συναισθήματα είναι πάντα ίδια. Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι σήμερα (19/8) και από αύριο να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο από το παιχνίδι, αλλά και απ' όσα έχω δει μέχρι στιγμής από τους ποδοσφαιριστές μου», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Δώνης προσθέτοντας:

«Είμαι προσηλωμένος σε όσα συμβαίνουν τώρα. Εάν χάσουμε το επόμενο παιχνίδι θα αποκλειστούμε από το Champions League. Είπα στους παίκτες πως το σημαντικό είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους αξιοποιώντας την ευκαιρία που έχουμε. Υπάρχει ενωτικό κλίμα και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα