Δώνης: Τέλος η καραντίνα, ντεμπούτο και επίσημα με Ρίγα

Δώνης: Τέλος η καραντίνα, ντεμπούτο και επίσημα με Ρίγα

bet365

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ άναψε και επίσημα το «πράσινο φως» για τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του. Τέλος η καραντίνα, ντεμπούτο στο ματς της Τετάρτης (18/8) κόντρα στη Ρίγα.

Η συμφωνία που υπεγράφη στο Ισραήλ με Ελλάδα, Βουλγαρία και Κροατία για κατάργηση της καραντίνας σε περίπτωση που το τεστ για τον κορονοϊό είναι αρνητικό επιτρέπει και επίσημα στον Γιώργο Δώνη να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Ρίγα σε ματς για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από την τηλεόραση του σπιτιού του, τον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ που βρήκε νικήτρια την Μακάμπι με συνολικό σκορ 4-0.

Πλέον αποκτά το δικαίωμα να καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα από τον πάγκο. Εξέλιξη ασφαλώς θετική για τον 50χρονο τεχνικό, αλλά και την «ομάδα του Λαού» που στοχεύει στην πρόκριση της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα