Δώνης: Με άδεια του Ισραηλινού υπουργείου Υγείας σπάει την καραντίνα!

Δώνης: Με άδεια του Ισραηλινού υπουργείου Υγείας σπάει την καραντίνα!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης πιάνει δουλειά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το πρόβλημα με την καραντίνα λόγω κορονοϊού φαίνεται πως ξεπερνιέται καθώς το ισραηλινό υπουργείο Υγείας θα χορηγήσει ειδική άδεια στον 50χρονο τεχνικό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τετάρτη 19 Αυγούστου υποδέχεται στο «Μπλούμφιλντ» την λετονική Ρίγα στο πλαίσιο του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

To γεγονός πως ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναθηναϊκού αφίχθη χθες (9/8) στο Τελ Αβίβ δημιουργεί πονοκέφαλο στους ανθρώπους της «ομάδας του λαού», καθώς λόγω της «καραντίνας» για τον κορονοϊό δεν προλαβαίνει να καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα στο ματς με την Ρίγα.

Το πρόβλημα αναμένεται ωστόσο να ξεπεραστεί με την λύση να δίνεται από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ. Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται να λάβει ειδική άδεια με το σκεπτικό πως και η αποστολή της Ρίγα ταξιδεύει από το εξωτερικό για το Ισραήλ δίχως ωστόσο, λόγω της αναμέτρησης να γίνεται χρήσης της προληπτικής καραντίνας 14 ημερών.

Με αυτό το σκεπτικό ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Αντίθετα, στον πάγκο για το ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Χάποελ Μπέερ Σεβά την επόμενη Πέμπτη (13/8) θα βρίσκεται ο προπονητής των ακαδημιών της Μακάμπι, Πάτρικ φαν Λέβεν.

 

Τελευταία Νέα