Διασύρθηκαν 9-0 και ζήτησαν συγγνώμη από την ομάδα που της... στέρησαν την άνοδο (vid)

Gazzetta team
Διασύρθηκαν 9-0 και ζήτησαν συγγνώμη από την ομάδα που της... στέρησαν την άνοδο (vid)

bet365

Η Ριντ διέλυσε 9-0 τη Φλοριντσντόρφερ και πήρε στη διαφορά γκολ την άνοδο στη Β' Αυστρίας, με τους ηττημένους να απολογούνται στην Κλάγκενφουρτ, που έμεινε 2η εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος.

Ενα απίθανο ποδοσφαιρικό σκηνικό στήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γήπεδα της Αυστρίας. Στη Β' κατηγορία της χώρας, την τελευταία αγωνιστική, Ριντ και Κλάγκενφουρτ διεκδικούσαν την απ' ευθείας άνοδο στα σαλόνια. Ηταν ισόβαθμες και σημασία είχε η διαφορά γκολ. Προβάδισμα είχε η Ριντ με +25 γκολ, με την Κλάγκενφουρτ να βρίσκεται οριακά πιο πίσω με +24.

Η Ριντ όμως ήταν εκείνη που πανηγύρισε την άνοδο, καθώς διέλυσε 9-0 τη Φλοριντσντόρφερ, για να βρεθεί στο +34 όσον αφορά τη διαφορά γκολ. Η Κλάγκενφουρτ που επίσης έφτασε στο εύκολο 6-1 επί της Βάκερ έμεινε στο +29, καθώς δεν είχε καμία πιθανότητα με το τεράστιο σκορ της αντιπάλου της.

Ωστόσο, η ομάδα που ηττήθηκε με 9-0, η Φλοριντσντόρφερ, έβγαλε ανακοίνωση, ζητώντας συγνώμη από τους οπαδούς της, αλλά κυρίως από την Κλάγκενφουρτ, καθώς η βαριά ήττα της δεν επέτρεψε στην τελευταία να έχει ελπίδες ανόδου. Βέβαια, στην ανακοίνωση έσπευσαν να προσθέσουν ότι δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό, αλλά με εννέα γκολ στην πλάτη άντε να το αποδείξεις αυτό...

 

Τελευταία Νέα