Γκέτεμποργκ - Μάλμε 2-1 (1-1 κ.α.): Το σήκωσε ο Ανέστης στη Σουηδία (vid)

Gazzetta team
Γκέτεμποργκ - Μάλμε 2-1 (1-1 κ.α.): Το σήκωσε ο Ανέστης στη Σουηδία (vid)

bet365

Η Γκέτεμποργκ του Γιάννη Ανέστη και των γνώριμών μας από τη θητεία τους στη Super League, Γιόχανσον και Μπιάρσμιρ, κατέκτησε το Κύπελλο Σουηδίας κόντρα στη Μάλμε (2-1) και επέστρεψε στους τίτλους μετά από πέντε χρόνια.

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Ανέστης πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου και στη Σουηδία με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ!

Έπειτα από έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε στην παράταση, ο ιστορικός σύλλογος, στον οποίο αγωνίζονται επίσης ο πρώην Κιτρινόμαυρος, Γιάκομπ Γιόχανσον, αλλά και ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ματίας Μπιάρσμιρ, επικράτησε της Μάλμε του Γκιγιέρμο Μολίνς με 2-1 και επανήλθε στους τίτλους μετά από ανομβρία πέντε χρόνων.

Μπορεί οι τυπικά φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν με τον πολύπειρο Όλα Τόιβονεν στο 40', ωστόσο ο Κάρλσον «έσωσε» τη Γκέτεμποργκ στο 86', οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο, για να έρθει ο Φάρνερουντ στο 94' και να σφραγίσει την ανατροπή και το 8ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Όσο αφορά τον Έλληνα κίπερ, που τελείωσε μάλιστα με κίτρινη κάρτα το ματς για... δικαιολογημένες καθυστερήσεις στο φινάλε, πιστοποίησε με έναν τίτλο την εξαιρετική θητεία που διανύει εδώ και ενάμιση χρόνο στη Σκανδιναβία και τη σουηδική Λίγκα.

 

Τελευταία Νέα