Γιαννακόπουλος για Μπάρκα: «Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας τερματοφύλακας»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος για Μπάρκα: «Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας τερματοφύλακας»

bet365

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στη Daily Record για τον Βασίλη Μπάρκα που οδεύει προς τη Σέλτικ και διαβεβαίωσε τους οπαδούς των «καθολικών» πως ο Έλληνας γκολκίπερ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κάθε προπονητής για τη θέση στα γκολπόστ.

Ο Μπάρκας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «καθολικούς» έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του από την ΑΕΚ στη Γλασκώβη και ο Stelios μίλησε στο βρετανικό Μέσο λέγοντας:

«Μπορώ να διαβεβαίωσω τους οπαδούς της Σέλτικ ότι είναι πολύ καλός και τον γνωρίζω γιατί δούλεψα μαζί του στην Εθνική ομάδα όταν ήμουν βοηθός του προηγούμενου προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Βασίλης αγαπάει τη δουλειά του και θέλει συνέχεια να μαθαίνει. Δουλεύει συνεχώς στο προπονητικό κέντρο, θέλει να βελτιώνεται και αυτό μου αρέσει σ' εκείνον. Έχει όλα όσα θέλει ένας προπονητής από έναν τερματοφύλακα, σωστή σωματοδομή, καλός στον αέρα, έχει τεχνική και αυτό βοηθάει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όταν η ανάπτυξη ξεκινάει από τον τερματοφύλακα.

Είναι έξυπνος, μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι, καθοδηγεί την ομάδα του και έχει ισχυρή προσωπικότητα.

Είναι νεαρός ακόμα, όμωψς ταυτόχρονα έχει και εμπειρία και μπορεί να εκφραστεί. Ήταν η ώρα του να εκπληρώσει τα όνειρά του έπειτα από τη θητεία του στην ΑΕΚ. Τώρα λαμβάνει όσα αξίζει έπειτα από τόσο σκληρή δουλειά και είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνον ν' αναδειχθεί στην Σέλτικ που είναι μεγάλο κλαμπ».

Διαβάστε επίσης:

Top-5 ακριβότερων πωλήσεων τερματοφυλάκων: Ο Μπάρκας ξεπερνά τον Βλαχοδήμο!

NEWS FEED