Η Ντιναμό Κιέβου διέψευσε την παραίτηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Gazzetta team
Η Ντιναμό Κιέβου διέψευσε την παραίτηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου

bet365

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις, διέψευσε ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ουκρανικής ομάδας, μόλις 96 ώρες αφότου ανέλαβε, εξαιτίας των αντιδράσεων των οπαδών της... Ντιναμό!

Ξάφνιασε η είδηση της παραίτησης του Μιρτσέα Λουτσέσκου από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, μόλις 96 ώρες αφότου ανέλαβε, εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν ήθελαν στον πάγκο της Ντιναμό τον προπονητή – σύμβολο της μεγάλης αντιπάλου, Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο πρόεδρος Ιγκόρ Σούρκις έσπευσε να διαψεύσει την είδηση, λέγοντας ότι «όλα είναι καλά και η Ντιναμό έχει προπονητή», με τον μάνατζερ του Ρουμάνου τεχνικού, Αρκάντι Ζαπορόζαν, να εξηγεί ότι οι φήμες προέκυψαν από ιδιωτική αλληλογραφία μεταξύ του πατέρα του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Σούρκις.

«Ήταν μια προσωπική αλληλογραφία μεταξύ του Λουτσέσκου και του Σούρκις. Αυτή η συζήτηση έλαβε χώρα το Σάββατο. Θα μάθουμε πως διέρρευσε στον Τύπο. Αν κάποιος θέλει να τα δει, μπορώ να τα δείξω όλα» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του βετεράνου Ρουμάνου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν... γραπώνεται από την καρέκλα και δεν ανέλαβε τη Ντιναμό για τα χρήματα.

«Αν η άφιξη του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη Ντιναμό, θα φύγει ήσυχα. Η εικόνα του συλλόγου είναι πολύ πιο σημαντική» πρόσθεσε ο Ζαπορόζαν για τον Λουτσέσκου ο οποίος, προς το παρόν τουλάχιστον, παραμένει προπονητής της Ντιναμό.

 

Τελευταία Νέα