Μέσι και Ρονάλντο ονόμασαν τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει

Κώστας Τόπας
Μέσι και Ρονάλντο ονόμασαν τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι, αποκάλυψαν τους αντιπάλους που τους έχουν βάλει τα πιο δύσκολα έως τώρα, κάθε φορά που τους αντιμετώπιζαν.

Τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι, στην καριέρα τους έχουν αντιμετωπίσει αρκετούς αντιπάλους. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να σταματήσουν τους δύο μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν χρειαστεί να προβούν σε κάποιο αντικανονικό μαρκάρισμα.

Ποιοι είναι όμως οι πιο... σκληροί αντίπαλοι που έχουν αντιμετωπίσει οι Ρονάλντο και Μέσι μέχρι τώρα;

Για τον Λιονέλ Μέσι δεν είναι κάποιος θρύλος του ποδοσφαίρου, καθώς όπως αποκάλυψε ο 22χρονος μπακ της Χιρόνα, Πάμπλο Μαφέο του είχε βάλει τα πιο δύσκολα όταν ήρθε αντιμέτωπος μαζί του.

«Δεν με ενοχλούν τα δυνατά μαρκαρίσματα. Υπάρχουν δύσκολα και σκληρά παιχνίδια που έχεις έναν παίκτη πάντα πάνω σου. Προσωπικά δεν με ενοχλεί, αλλά είναι παράξενο. Ο Πάμπλο Μαφέο της Χιρόνα, ήταν ο πιο "σκληρός" αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει.

Δεν έχω παραπονεθεί για κανένα μαρκάρισμα. Θεωρώ ότι η σωματική επαφή και οι κλωτσιές είναι μέρος του παιχνιδιού».

Από την άλλη ο Ρονάλντο, έχει τεθεί αντιμέτωπος με αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς έχει περάσει από Primeira Liga, Premier League, Serie A, La Liga και τώρα Serie A. Ο 35χρονος άσος της Γιουβέντους αποκάλυψε πως ο πιο σκληρός αντίπαλος ήταν ο Ασλει Κόουλ της Τσέλσι, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον είχε αντιμετωπίσει σε ματς απέναντι στην Τσέλσι.

«Ολα αυτά τα χρόνια που έχω δώσει σπουδαίες μονομαχίες με πολλούς παίκτες, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι αυτή με τον Ασλει Κόουλ. Δεν σε αφήνει δευτερόλεπτο να αναπνεύσεις. Ήταν τόσο επιθετικός παίκτης όταν βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, γρήγορος και δυνατός. Ηξερες ότι δεν θα ήταν ποτέ εύκολο παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα