Αχαστη η Γκόρνικ με Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο στο γήπεδο!

Αχαστη η Γκόρνικ με Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο στο γήπεδο!

Γιώργος Ντυμένος
Αχαστη η Γκόρνικ με Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο στο γήπεδο!

bet365

Ο 26χρονος φορ και ο 28χρονος μπακ οδηγούν την πολωνική ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία και «συμμετέχουν» στο 42,8% των γκολ που έχει πετύχει!
Ιστορία έγραψαν χθες βράδυ (23/6) οι Γιώργος Γιακουμάκης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, καθώς με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπζε βρήκαν στόχο από μία φορά κόντρα στην Λοντζ και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη με 3-1. Ετσι «πρωταγωνίστησαν» σε ένα σπάνιο σκηνικό, αφού δεν είναι και τόσο συνηθισμένο φαινόμενο δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές να σκοράρουν στο ίδιο ματς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μάλιστα ως συμπαίκτες.
Η εικόνα τους στην αναμέτρηση της Τρίτης ήταν ίσως το… κερασάκι στην τούρτα της εν γένει παρουσία τους στο πολωνικό πρωτάθλημα και μάλιστα η Γκόρνικ είναι αήττητη με εκείνους στο γήπεδο. Αμφότεροι μετέβησαν στις αρχές Μαρτίου στο Ερνεστ Πολ Στάντιουμ, ως δανεικοί από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά επειδή υπήρξε αναστολή της δράσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχουν εμφανιστεί μόλις σε 7 ματς, όπου πάντως η ομάδα τους μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες! Ο πρώτος μάλιστα έχει παίξει τόσο κλασικό «9άρι» όσο και πίσω από τον φορ, ενώ ο δεύτερος μονιμοποιήθηκε, εύλογα, στη φυσική του θέση, εκείνη του δεξιού μπακ.
Ωστόσο υπάρχει και… συνέχεια. Η Γκόρνικ σε αυτό το θετικό της σερί σημείωσε αθροιστικά 14 γκολ και οι δυο τους «συμμετείχαν» στα 6, σε ποσοστό δηλαδή 42,8%. Τρομερά υψηλό! Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος οπισθοφύλακας σημείωσε μέχρι στιγμής 2, ο 26χρονος επιθετικός 3, ενώ παράλληλα κέρδισε και την εσχάτη των ποινών που μετέτρεψε χθες σε τέρμα ο γνώριμός μας Ανγκούλο (έχει παίξει σε Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης). Αυτόματα εύλογα μπορεί να ειπωθεί πως αφήνουν το… στίγμα τους.
Η ΓΚΟΡΝΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ
Vs ΚΡΑΚΟΒΙΑ 3-2
Γκολ: Βασιλαντωνόπουλος
VS ΛΟΝΤΖ 1-0
Γκολ: Γιακουμάκης
VS ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΣΚ 2-2
-
VS ΠΙΑΣΤ 0-0
-
VS ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 2-0
-
VS ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ 3-2
Γκολ: Γιακουμάκης
VS ΛΟΝΤΖ 3-1
Γκολ: Γιακουμάκης, Βασιλαντωνόπουλος
Κερδισμένο πέναλτι: Γιακουμάκης
 

Τελευταία Νέα