Σάβιτς: Παρακολούθησε το σερβικό ντέρμπι και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Σάβιτς: Παρακολούθησε το σερβικό ντέρμπι και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

bet365

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο στόπερ του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος παρακολούθησε από τις εξέδρες το ντέρμπι Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας!

Εκτός από τον 29χρονο στόπερ και η σύζυγος του προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Υπήρχε μάλιστα υποψία ότι ο Σάβιτς το τελευταίο διάστημα ήρθε σε επαφές με άλλους Σέρβους ποδοσφαιριστές και πολύ πιθανόν να μολύνθηκαν και αυτοί, γι' αυτό θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Αυτό που στοίχισε στον Σάβιτς, είναι η πρόσφατη παρουσία του στο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου τουλάχιστον 20.000 οπαδοί βρίσκονταν στο γήπεδο. Ο Σάβιτς πάντως έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες σημειώνοντας πως δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή.

«Θέλω πω δημόσια πως έχω κορονοϊό. Νιώθω πολύ καλά. Πριν τέσσερις μέρες είχα ήπιο πυρετό ο οποίος έφυγε το πρωί. Τώρα δεν νιώθω τίποτα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά το ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή. Επίσης δεν έχω δει τους γονείς μου γιατί δεν θέλω να ρισκάρω τίποτα. Είμαι καλά και ελπίζω να επανέλθω σύντομα». Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα