Πορτογαλία: Ανανέωσε ο Φερνάντο Σάντος μέχρι το 2024 (vid)

Gazzetta team
Πορτογαλία: Ανανέωσε ο Φερνάντο Σάντος μέχρι το 2024 (vid)

bet365

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία, Φερνάντο Σάντος, ανανέωσε το συμβόλαιό του ως ομοσπονδιακός προπονητής έως το 2024.

Ο Φερνάντο Σάντος ανανέωσε το συμβόλαιό του ως ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας έως το 2024. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, με θητεία σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και Έλληνας στην ψυχή, κέρδισε με το σπαθί του αυτή την ανανέωση.

Οδήγησε, άλλωστε, την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2016, αλλά και του Nations League το 2019. Ο Σάντος, ο οποίος ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014, είναι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο 65χρονος προπονητής από το Εστορίλ, εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο, θα κλείσει δεκαετία στην θέση και θα καθοδηγήσει την Πορτογαλία τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, όσο και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2021 και του 2024.

«Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα, αλλά θα το παλέψουμε για να δώσουμε χαρές στον πορτογαλικό λαό» δήλωσε ο Σάντος, η ανανέωση του οποίου, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, «ήταν μια εξαιρετική εύκολη απόφαση και καθ' όλα άξια».

 

Τελευταία Νέα