Αυτές είναι οι πιο ακριβές μάσκες κορονοϊού στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

Gazzetta team
Αυτές είναι οι πιο ακριβές μάσκες κορονοϊού στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

bet365

Η Μπαρτσελόνα πουλάει ακριβότερα από κάθε άλλο club τις μάσκες της, ενώ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ φθηνότερα από τις 49 ομάδες που κυκλοφόρησαν κολεξιόν κατά του Covid-19.
Σεβίλλη - Μπέτις σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από είδος ανάγκης και προστασίας, ανέδειξε τις μάσκες προσώπου ως είδος μόδας και έκφρασης οπαδικής κουλτούρας. Κάπως έτσι οι περισσότεροι σύλλογοι έσπευσαν να κυκλοφορήσουν τη δική τους κολεξιόν. Είτε για να βρουν έσοδα και να καλύψουν τις παράπλευρες απώλειες από τον Covid-19, είτε για να δώσουν τα χρήματα στη μάχη κατά του δολοφονικού ιού.

Κάπως έτσι λοιπόν σε αυτή την κίνηση προχώρησαν συνολικά 49 σύλλογοι από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και η πιο ακριβή μάσκα εξ αυτών έγινε το προϊόν της Μπαρτσελόνα, η οποία πουλάει τη μία με 18 ευρώ. Υπάρχουν τρεις αγγλικές ομάδες (Μάντσεστερ Σίτι, Αστον Βίλα, Εβερτον) που πουλούν με 19 ευρώ, αλλά η συσκευασία έχει τρεις μάσκες μέσα.

Αλαβές, Ρόμα και Παρί ακολουθούν με 15 ευρώ το τεμάχιο, ενώ Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ έμειναν ουσιαστικά σε τιμή κόσμους (2,99 ευρώ). Η τιμή που δίνει η Μπάγερν είναι στα 8,99 ευρώ, η Λίβερπουλ στα 7,80, ενώ Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ βρίσκονται στα 6,90 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα