Αποχώρησε από την Φέγενορντ ο Κάουτ για να είναι κοντά στα παιδιά του

Θοδωρής Βασίλης
Αποχώρησε από την Φέγενορντ ο Κάουτ για να είναι κοντά στα παιδιά του

bet365

Ο Ντιρκ Κάουτ αποτελεί παρελθόν από την Φέγενορντ για να είναι κοντά στα παιδιά του μετά τον χωρισμό από την σύζυγό του.

Η οικογένεια και τα παιδιά είναι πάνω από όλα και ο Ντιρκ Κάουτ ξέρει καλά ποιες είναι οι προτεραιότητες στην ζωή. Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και της Φέγενορντ, αποφάσισε να αποχωρήσει από την θέση του προπονητή της Under 19 της Φέγενορντ για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Ο άλλοτε διεθνής Ολλανδός άσος ετοιμαζόταν από την επόμενη σεζόν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ολλανδικού συλλόγου μαζί με τον Χένρικ Λάρσον, αλλά ο χωρισμός του από την σύζυγο του, Γκερτρούντε τον ανάγκασε να αλλάξει τα πλάνα του και να αφοσιωθεί στα παιδιά του.

«Είναι η πιο επίπονη στιγμή της καριέρας μου. Τα παιδιά έχουν προτεραιότητα αυτή την στιγμή και είναι πιο σημαντικά από το να γίνω προπονητής της Φέγενορντ. Έπρεπε να τους πω πως η μαμά τους κι εγώ θα ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θα προσπαθήσω να μείνω κοντά και να είμαι εκεί για εκείνα. Πάντα ήμασταν κοντά. Είχαμε περάσει πολλές καλές οικογενειακές στιγμές ήταν ήμασταν στο Λίβερπουλ. Και γι αυτό πονάει τόσο πολύ τώρα, λίγα χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Κάουτ είναι πατέρας τριών αγοριών, τα οποία γεννήθηκαν στο Λίβερπουλ, κι ενός κοριτσιού. Μάλιστα, ο ένας από τους τρεις γιους βρίσκεται στις ακαδημίες της Φέγενορντ.

 

Τελευταία Νέα