Λίνεκερ: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, Μέσι ο καλύτερος όλων»

Κώστας Τόπας
Λίνεκερ: «Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, Μέσι ο καλύτερος όλων»

bet365

Σαφώς καλύτερος είναι ο Λιονέλ Μέσι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Αγγλο παλαίμαχο επιθετικό, Γκάρι Λίνεκερ.

Ο Γκάρι Λίνεκερ πήρε θέση για τον ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δυο τους, έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους δημιουργώντας πρωτοφανή ρεκόρ όσον αφορά τα γκολ και τις ασίστ, αλλά ο Λίνεκερ θεωρεί ότι ο Ρονάλντο χάνει σε σύγκριση με τον Μέσι.

«Είμαι τεράστιος οπαδός του Ρονάλντο, αλλά αν μιλάς για τον καλύτερο παίκτη ποτέ, δεν θα έπρεπε καν να υπάρξει συζήτηση μιας και είναι είναι ο Μέσι. Αυτή είναι μόνο η γνώμη μου, αλλά δεν είναι ούτε καν κοντά οι δυο τους. Είναι σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή να μένει σε μία ομάδα τόσο χρόνια κι επίσης αρκετά δύσκολο να αφήνεις τη χώρα σου στα 13 για να μετακομίσεις στην Ισπανία, όπως έκανε ο Λίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγγλος παλαίμαχος επιθετικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα