Μπέκαμ για Κόμπι: «Όλοι ήξεραν ότι θα έκανε κάτι σπουδαίο στην τελευταία βραδιά...» (vid)

Μπέκαμ για Κόμπι: «Όλοι ήξεραν ότι θα έκανε κάτι σπουδαίο στην τελευταία βραδιά...» (vid)

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ανάμεσα σ' εκείνους από τους οποίους οι Λέικερς ζήτησαν ένα σχόλιο για το τελευταίο ματς του Κόμπι Μπράιαντ και τους 60 πόντους απέναντι στους Τζαζ το 2016. «Έφυγε αφήνοντας τον κόσμο να ζητάει ακόμα πιο πολλά και έτσι πρέπει ν' αποχωρούν οι σπουδαίοι» είπε.

Ο «Μπεκς» έστειλε το βίντεό του με ένα μικρό σχόλιο για την ημέρα που παρακολούθησε δια ζώσης την τελευταία παράσταση του Mamba κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, προτού ο Μπράιαντ αφήσει πλέον την κληρονομιά του να «μιλάει» για εκείνον στο μπάσκετ...

«Θυμάμαι την ημέρα εκείνη πολύ καθαρά... Στο δρόμο προς το γήπεδο όλοι ήξεραν ότι θα ήταν ιδιαίτερο βράδυ καθώς θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση. Υπήρχε ενθουσιασμός αλλά και στεναχώρια. Όταν ένας σπουδαίος αθλητής αφήνει το γήπεδο που μεγαλούργησε, υπάρχει έντονη συγκίνηση. Τον γιορτάσαμε όπως έπρεπε. Δεν ξαφνιάστηκε κανείς από την απόδοσή του. Όλοι ήξεραν ότι θα έκανε κάτι ιδιαίτερο γιατί κάπως έτσι τελειώνουν την καριέρα τους σπουδαίοι αθλητές και αφήνουν τον κόσμο να θέλει ακόμα περισσότερα πράγματα από εκείνον» είπε ο Άγγλος σούπερ σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα