Ο Παπουλής δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Παπουλής δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού

Gazzetta team
Ο Παπουλής δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού

bet365

Ο 35χρονος επιθετικός μετά από μία 8αετία δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κύπρου και «παίζει» το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα (25/5) στη συνεργασία του Φώτη Παπουλή με τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς ανακοινώθηκε πως ο 35χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει στους «γαλάζιους». Οπου από το 2012 έγραψε τη δική του ιστορία, ήταν ο «ηγέτης» τους, κατέκτησε τίτλους και μεταξύ άλλων έπαιξε στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και ύστερα από 287 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα τους (104 γκολ), έφτασε η ώρα του «αντίο».
Μάλιστα ο λόγος που οδηγήθηκαν τα πράγματα ως εκεί δεν είναι οικονομικός, αλλά επειδή ο έμπειρος και διεθνής πια στράικερ επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις, 8 χρόνια δεν τα λες και λίγα. Πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα. Ηδη στην Κύπρο αναφέρθηκε το όνομα του ΟΦΗ ως πιθανός προορισμός του, αφού οι κρητικοί ήταν η ομάδα που έπαιξε για δύο σεζόν (2010-2012) και «δέθηκε» με όλους στο Ηράκλειο. Όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή γενικότερα το οτιδήποτε που να το επιβεβαιώνει. Ισως μάλιστα να δείχνει και δύσκολο. Αλλωστε μπορεί και να συνεχίσει στο Νησί της Αφροδίτης.
Εφόσον «κλειδώσει» η επιστροφή του στην SL1, προβάλει βέβαιο πως η περίπτωσή του θα τεθεί επί τάπητος πολλών ομάδων (πχ Ατρόμητος, ΑΕΛ), αλλά τα πάντα βρίσκονται σε φιλολογικό επίπεδο. Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Η ουσία είναι πως το όνομά του θα μας απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
 

Τελευταία Νέα