Κασίγιας: «Λάθος όπως έφυγα από τη Ρεάλ, θα επιστρέψω»! (pic & vid)

Κασίγιας: «Λάθος όπως έφυγα από τη Ρεάλ, θα επιστρέψω»! (pic & vid)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας για πρώτη φορά χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφασή του να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου παντελώς μόνος του αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αφήνει υπόσχεση επιστροφής στη «βασίλισσα»!

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που παλεύει με το μέσα του για να καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, έχοντας περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο σε προπόνηση της Πόρτο, θυμήθηκε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανέφερε πως ήταν λάθος να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μόνος του, με τον τρόπο και την προχειρότητα που έγινε για ν' αποχαιρετήσει το κλαμπ, ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από τον σύλλογο και φάνηκε να δίνει υπόσχεση επιστροφής!

«Σπάνια μιλάω για την αποχώρησή μου από τη Ρεάλ. Έδωσα μια συνέντευξη Τύπου, λάθος, και έφυγα. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε. Πέρασα τα σύνορα και πήγα στη γειτονική μας χώρα, την Πορτογαλία. Ήθελα να ξανανιώσω. Πήγα σε ένα νέο περιβάλλον, αφήνοντας ένα μέρος που ήταν εκτεθειμένο σε κριτική. Ήθελα να βελτιωθώ.

Όλοι θέλουν να βελτιώνονται άλλωστε. Πρέπει να φροντίζεις να το κάνεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Και ειδικά το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό. Στην Πόρτο ξανάνιωσα. Μην τους αφήνετε να σας λένε άλλα πράγματα. Αυτή η φωτογραφία στην ανάρτηση, είναι από το ματς με τη Χετάφε τη σεζόν 2014-2015. Ήξερα ήδη πως θα ήταν το τελευταίο μου στην ομάδα... #θαεπιστρέψω».

Pocas veces hablé de mi salida del Real Madrid C.F.. Di una rueda de prensa en solitario, error, y me fui. 5 años han...

Δημοσιεύτηκε από Iker Casillas στις Σάββατο, 23 Μαΐου 2020
 

Τελευταία Νέα