Ο Νάνι αποκάλυψε τι είπε στον Ρονάλντο όταν του «κατέστρεψε» ένα από τα πιο θεαματικά του γκολ (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Νάνι αποκάλυψε τι είπε στον Ρονάλντο όταν του «κατέστρεψε» ένα από τα πιο θεαματικά του γκολ (vid)

bet365

Μία από τις πιο στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει ο Κριστιάνο ήταν όταν ο Νάνι άθελα του κατέστρεψε ένα από τα πιο θεαματικά γκολ που έχει πετύχει. ​

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει την φάση στο ματς μεταξύ Πορτογαλίας και Ισπανίας, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε πολύ κοντά στο να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, με θεαματικό τρόπο αλλά ο Νάνι άθελα του δεν του το επέτρεψε...

Παρά το γεγονός πως οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 4-0 σε εκείνο το παιχνίδι, ο Νάνι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ζήτησε συγνώμη στον συμπαίκτη του Ρονάλντο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν κατάλαβε πως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μετά από χρόνια, ο Νάνι θυμήθηκε την επίμαχη φάση και ανέφερε πως ο Κριστιάνο, δεν ήταν θυμωμένος μαζί του αλλά με την απόφαση του ρέφερι να ακυρώσει το γκολ.

«Νομίζω πως ο Ρονάλντο ήταν θυμωμένος με τον διαιτητή. Ολοι το πήραν στραβά και νόμιζαν ότι θύμωσε με εμένα. Οχι, τα έβαλε με τον διαιτητή γιατί η μπάλα είχε περάσει ήδη την γραμμή. Φανταστείτε αν η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή και την έπαιρνα εγώ. Δεν ήμουν οφσάιντ. Μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να "κλέψω" το γκολ το Κριστιάνο. Του είχα ζητήσει συγγνώμη μετά γιατί ήταν ένα πανέμορφο γκολ. Για εμένα αυτό το γκολ μετράει, απλά θα πρέπει να κόψεις το σημείο που ακούμπησα την μπάλα. Αλλά ευτυχώς, ο Ρονάλντο δεν χρειάζεται αυτό το γκολ για να δείξει το ποιος είναι. Εχει σκόραρει τόσα για να θυμάται, όπως και οι φίλαθλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "UTD Podcast".

 

Τελευταία Νέα