«Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε Μέσι και Ρονάλντο με τον Μάικλ Τζόρνταν»

Κώστας Τόπας
«Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε Μέσι και Ρονάλντο με τον Μάικλ Τζόρνταν»

bet365

Στην ιστορία υπήρξαν αθλητές που σηματοδότησαν μια εποχή και έγιναν θρύλοι του αθλήματος τους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι καλύτεροι παίκτες σε διαφορετικά αθλήματα συγκρίνονται μεταξύ τους για να προσπαθήσουν να ταιριάξουν με το μέγεθος του ενός και του άλλου.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Μίγια σε πρόσφατες δηλώσεις του, θέλησε να κάνει μία σύγκριση μεταξύ τριών θρύλων. Κριστιάνο, Μέσι και Μάικλ Τζόρνταν.

«Αυτή την εποχή βρίσκουμε δύο ποδοσφαιριστές. Τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τους οποίους θα μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε με τον Μάικλ Τζόρνταν. Βλέπουμε πως εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και πως δεν σταματάνε να κερδίζουν και κατακτούν συνεχώς ατομικά βραβεία, όπως αυτό της Χρυσής Μπάλας.

Αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά την οποία κάνουν και οι δύο κάθε μέρα. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός. Προφανώς με την πάροδο του χρόνου θα μας δείξουν ένα ντοκιμαντέρ όπως αυτό που έκαναν για τον Μάικλ Τζόρνταν. Ρονάλντο και Μέσι μοιάζουν αρκετά με τον θρύλο του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν».

Ο Λουίς Μίγια αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα για έξι σεζόν, από το 1984 έως το 1990. Στη συνέχεια πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βαλένθια. Ως προπονητής, ήταν στον πάγκο για την Puzol, την ισπανική ομάδα κάτω των 21 ετών, την Al-Jazira, την Λούγο, και τη Σαραγόσα.

 

Τελευταία Νέα