Κορονοϊός – Λίντσερ: «Κάναμε βλακεία, μην μας τιμωρήσετε»

Κορονοϊός – Λίντσερ: «Κάναμε βλακεία, μην μας τιμωρήσετε»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Λίντσερ: «Κάναμε βλακεία, μην μας τιμωρήσετε»

bet365

Η Λίντσερ προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για την παραβίαση των κανόνων ασφαλείας στις προπονήσεις, εξαιτίας της οποίας κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό.

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε η Λίντσερ. Η πρωτοπόρος του αυστριακού πρωταθλήματος, όταν αυτό διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έκανε αρχικά λόγο για «κατασκοπεία», για το βίντεο που διέρρευσε και δείχνε τους παίκτες της να προπονούνται όλοι μαζί, όταν κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται προς το παρόν στην χώρα, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Αφού παραδέχθηκε την παραβίαση του, ο σύλλογος επιχείρησε να κερδίσει μέρος των χαμένων εντυπώσεων, αφού κινδυνεύει από βαρύ χρηματικό πρόστιμο, μέχρι αφαίρεση βαθμών, ακόμα και υποβιβασμό!

«Νιώθαμε ασφαλείς και δεν θέσαμε κανέναν σε κίνδυνο» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος Γιούργκεν Βέρνερ, παραδεχόμενος όμως ότι «ήταν μια βλακεία και θα μπορούσαμε να περιμένουμε μερικές μέρες».

Ο προπονητής Βαλεριέν Ισμαέλ, με σύντομο πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, επισήμανε με την σειρά του ότι «έγιναν τέσσερις προπονήσεις στις οποίες επιχειρήσαμε να αποκτήσουμε καλύτερη φόρμα, αλλά όχι πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων (;). Κάναμε λάθος και ζητάμε συγνώμη γι' αυτό».

 

Τελευταία Νέα