Κορονοϊός - Μανόλο: «Θα πουλήσω το ταμπούρλο μου για να έχω να φάω» (vid)

Κορονοϊός - Μανόλο: «Θα πουλήσω το ταμπούρλο μου για να έχω να φάω» (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός - Μανόλο: «Θα πουλήσω το ταμπούρλο μου για να έχω να φάω» (vid)

bet365

Ο Μανόλο, ο πιο πιστός φίλαθλος της Εθνικής Ισπανίας, σκέφτεται σοβαρά να βγάλει σε δημοπρασία το θρυλικό ταμπούρλο του, ώστε να έχει να αγοράσει φαγητό!

Εδώ και τριάντα χρόνια, λίγα μέτρα μακριά από το «Μεστάγια», το γήπεδο της Βαλένθια, βρίσκεται το μπαρ – μουσείο του Μανόλο. Του πιο πιστού και ξεχωριστού φιλάθλου της Εθνικής Ισπανίας, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

«Θα πρέπει να πουλήσω το ταμπούρλο για να μπορέσω να φάω. Πάντα έλεγα ότι ποτέ δεν θα το πουλούσα, αλλά κάποιες φορές μου πρόσφεραν χρήματα γι' αυτό και ίσως το βγάλω σε δημοπρασία... Δεν ξέρω τι θα κάνω» είπε απεγνωσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μανουέλ Κάθερες, όπως είναι το πλήρες όνομα του Μανόλο.

«Παρακαλώ, ζητώ βοήθεια σε όλους: Τύπο, ομάδες, φιλάθλους» συνέχισε ο Μανόλο, ο οποίος δεν έχει έσοδα όσο το μπαρ είναι κλειστό, αν και παίρνει μια σύνταξη 800 ευρώ, τα 420 εκ των οποίων πάνε στην υποθήκη του σπιτιού.

«Έχασα πολλά χρήματα αυτούς τους τελευταίους μήνες επειδή δεν μπόρεσα να ανοίξω. Και όταν επιτραπεί να ανοίξουν τα μαγαζιά, με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δεν ξέρω αν θα μπορώ» πρόσθεσε ο φίλαθλος – σύμβολο του ισπανικού ποδοσφαίρου, η απεγνωσμένη έκκληση του οποίου πιθανότατα θα κινητοποιήσει πολλούς ανθρώπους, ώστε να τον βοηθήσουν. Εσείς, άλλωστε, ξέρετε πολλούς φιλάθλους για τους οποίους να έχει γραφτεί τραγούδι, όπως αυτό που ακολουθεί παρακάτω;

 

Τελευταία Νέα