Κορονοϊός: Οι Σουηδοί επιστρέφουν... χωρίς τεστ για τον ιό!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι Σουηδοί επιστρέφουν... χωρίς τεστ για τον ιό!

bet365

Η Σουηδία παίζει με τους δικούς της κανόνες, μιας και οι παίκτες αντί για... τεστ, θα συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο.

Η Σουηδία συνεχίζει τον... μοναχικό της δρόμο και στο ποδόσφαιρο! Τι συνέβη; Οι Σουηδοί ποδοσφαιριστές και προπονητές δεν θα υποχρεωθούν να κάνουν τεστ για την COVID-19 πριν από προπονήσεις ή αγώνες ως μέρος του προτεινόμενου πρωτοκόλλου επιστροφής στη δράση. Αντί γι αυτό, θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα έντυπο αυτοαξιολόγησης κάθε πρωί και να το στέλνουν μέσω email στο γιατρό τους το αργότερο δύο ώρες πριν φτάσουν για προπόνηση ή πριν φτάσουν σε ένα γήπεδο για έναν αγώνα. Στη συνέχεια, ο γιατρός θα αξιολογήσει εάν οι παίκτες και οι προπονητές είναι αρκετά υγιείς για να λάβουν μέρος. Θυμίζουμε, πως το ποδόσφαιρο αρχίζει ξανά στην Σουηδία με τους προημιτελικούς του Κυπέλλου, που ορίστηκαν για την 1η Ιουνίου μετά από ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED