Φαν Ντερ Σαρ: «Δεν θα ξεπουλήσουμε κανέναν παίκτη του Αγιαξ»

Φαν Ντερ Σαρ: «Δεν θα ξεπουλήσουμε κανέναν παίκτη του Αγιαξ»

Κώστας Τόπας
Φαν Ντερ Σαρ: «Δεν θα ξεπουλήσουμε κανέναν παίκτη του Αγιαξ»

bet365

Ο Φαν Ντε Μπεκ εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Αγιαξ, καθώς από πέρυσι υπήρξε προφορική συμφωνία για την αποχώρηση του Ολλανδού στο τέλος της σεζόν.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο μεσοεπιθετικός του Αγιαξ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Ρεάλ να είναι ο πιο πιθανός του προορισμός. Η διοίκηση φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να μην ξεπουλήσει κανένα από τα μεγάλα της αστέρια, παρά τα νέα δεδομένα τα οποία έχουν προκύψει με τον κορονοϊό.

Οπως δήλωσε άλλωστε και ο Εντβιν Φαν Ντερ Σαρ ο οποίος έχει διοικητικό ρόλο στον σύλλογο

«Οι πολύ μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Μπάγερν Μονάχου, λένε πως οι τιμές θα πέσουν κάτω από τις ρήτρες για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. Είναι εύκολο όμως γι' αυτούς να λένε κάτι τέτοιο, γιατί είναι οι αγοραστές. Φυσικά, δεν πρόκειται να ξαναδούμε σύντομα μεταγραφές των 150 ή των 200 εκατομμυρίων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παίκτες του Άγιαξ δεν θα κοστολογηθούν ανάλογα με την ποιότητα και το ταλέντο τους.

Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς. Δεν πρόκειται να κάνουμε έκπτωση στη... μισή τιμή για να δώσουμε κάποιον παίκτη. Οι ομάδες θα πρέπει να το ξεχάσουν αυτό».

Οι Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, Νικολάς Ταλιαφίκο και Αντρέ Ονάνα είναι αυτοί οι οποίοι το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσουν τον Αγιαξ μετά από χρόνια. Ωστόσο θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία της ομάδας μία ικανοποιητική πρόταση για να πει η διοίκηση το «ναι».

 

Τελευταία Νέα