Κύπρος: Την άλλη Παρασκευή η οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα

Gazzetta team
Κύπρος: Την άλλη Παρασκευή η οριστική απόφαση για το πρωτάθλημα

bet365

Οι ομάδες του νησιού επιστρέφουν στις προπονήσεις και περιμένουν. «Λουκέτο» σε 2η και 3η κατηγορία, δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί

Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν σήμερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όπου συνεδρίασε η ΚΟΠ με φόντο την απόφαση για το αν θα υπάρξει «λουκέτο» στα εκεί πρωταθλήματα. Λόγω και των πιέσεων που ασκεί η UEFA ώστε να ολοκληρωθεί, όπου είναι εφικτό, η σεζόν, οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας αποφάνθηκαν να περιμένουν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα την οριστική εισήγηση της κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή εκπονείται η υπογραφή πρωτοκόλλου υγείας που θα υπογραφεί σε περίπτωση που συνεχιστεί και ήδη ορισμένες ομάδες επέστρεψαν απόψε ή θα το πράξουν από αύριο στις προπονήσεις. Αλλωστε το Υπουργείο Υγείας της χώρας με διάταγμα που εξέδωσε το πρωί (8/5), άναψε το «πράσινο φως» στα ομαδικά αθλήματα ανοικτού χώρου για προπονήσεις ανά γκρουπ, χωρίς βέβαια την χρήση γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Αυτόματα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη Παρασκευή 15 του μηνός, οπότε και προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Την ίδια στιγμή όμως πάρθηκε η απόφαση για πρόωρο τερματισμό της 2ης και 3η κατηγορίας, χωρίς να υπάρχει υποβιβασμός, κάτι που σημαίνει πως ούτε από την 1η θα πέσει κάποια ομάδα, ανεξάρτητα αν ολοκληρωθεί ή όχι το πρωτάθλημα. Ωστόσο μεταφέρθηκε για το άμεσο μέλλον η οριστική απόφαση εάν θα αυξηθεί ή όχι ο αριθμός όσων συμμετέχουν στη «μεγάλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα