Αγοράζει ποσοστό σε ισπανική ομάδα ο Τσακίρης!

Αγοράζει ποσοστό σε ισπανική ομάδα ο Τσακίρης!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ισπανικής Τεράσα αποκτώντας ποσοστό του συλλόγου!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να έχει αποχωρήσει από τον Πανιώνιο από τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο άλλοτε ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων» μπαίνει σε ομάδα της Ισπανίας!

Ο λόγος για την Τεράσα, που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη, και βρίσκεται στην επαρχία της Βαρκελώνης στην Καταλονία. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1906 και συμμετέχει στην Tercera División (τέταρτη κατηγορία) και πριν την διακοπή ελέω της πανδημίας στόχευε στην άνοδο στην Segunda División B. Έδρα της είναι το Estadi Municipal Olímpic χωρητικότητας 11.5000 θεατών και στο παλμαρέ της μετράει τέσσερα πρωταθλήματα στην Tercera División και ισάριθμα Κύπελλα Καταλονίας με τελευταίο το 2003.

Η Τεράσα έχει φτάσει μέχρι την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και στο παρελθόν την φανέλα της είχαν φορέσει γνωστοί ποδοσφαιριστές στο ελληνικό κοινό όπως ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Αρούνα Μπαμπανγκίτα, καθώς και ο Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος είχε περάσει μια σεζόν στον Πανιώνιο, πριν ακολουθήσει καριέρα προπονητή με πέρασμα από ΑΠΟΕΛ και Λιντς μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ήταν θετικός σε μια πιθανή επένδυση στο ποδόσφαιρο, μακριά όμως από την Ελλάδα και κατά καιρούς το όνομα του είχε συνδεθεί με πιθανή αγορά ρουμανικών ομάδων. Τελικά ο στόχος βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα θελκτική αγορά, σε μία από τις καλύτερες στον κόσμο στην Ισπανία.

Όλο αυτό το διάστημα η πλευρά του γνωστού Έλληνα επιχειρηματία βρισκόταν σε επαφές με τους ανθρώπους της Τεράσα σε πλήρη μυστικότητα για την είσοδο του στα κοινά της ομάδας με την αγορά ποσοστού μετοχών με τις δύο πλευρές - όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr- να φτάνουν σε οριστική συμφωνία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πλέον παύει να παίζει το σενάριο περί πιθανής επιστροφής του στον Πανιώνιο κάτι που και ο ίδιος το είχε ξεκαθαρίσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Τελευταία Νέα