Κορονοϊός - Τσέφεριν: «Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, επιβιώσαμε από πολέμους και άλλες πανδημίες»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Τσέφεριν: «Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, επιβιώσαμε από πολέμους και άλλες πανδημίες»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα», παραδεχόμενος όμως ότι «δεν αποφασίζει ο αθλητισμός πότε επιστρέφει, αλλά οι πολιτικοί».

Την αισιοδοξία του για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» μετά την πανδημία του κορονοϊού εξέφρασε εκ νέου ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στην σερβική ιστοσελίδα «Nova».

«Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει για ένα μικρό διάστημα, αλλά στο παρελθόν επιβίωσε από πολέμους και άλλες πανδημίες» υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της διεθνούς συνομοσπονδίας για την επόμενη μέρα της πανδημίας του ιού Covid-19.

«Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τις πολιτικές αρχές και την εφαρμογή των ιατρικών διαδικασιών. Δεν είναι ο αθλητισμός αυτός που αποφασίζει πότε επιστρέφει, αλλά οι πολιτικοί» επισήμανε ο Τσέφεριν, ο οποίος προφανώς βλέπει με ικανοποίηση Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία να επιστρέφουν στις προπονήσεις, την ώρα που Γαλλία και Ολλανδία διέκοψαν πρόωρα την σεζόν τους.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα