Κορονοϊός - Τσέφεριν: «Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, επιβιώσαμε από πολέμους και άλλες πανδημίες»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Τσέφεριν: «Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, επιβιώσαμε από πολέμους και άλλες πανδημίες»

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα», παραδεχόμενος όμως ότι «δεν αποφασίζει ο αθλητισμός πότε επιστρέφει, αλλά οι πολιτικοί».

Την αισιοδοξία του για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική «κανονικότητα» μετά την πανδημία του κορονοϊού εξέφρασε εκ νέου ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στην σερβική ιστοσελίδα «Nova».

«Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει για ένα μικρό διάστημα, αλλά στο παρελθόν επιβίωσε από πολέμους και άλλες πανδημίες» υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της διεθνούς συνομοσπονδίας για την επόμενη μέρα της πανδημίας του ιού Covid-19.

«Θα έχουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τις πολιτικές αρχές και την εφαρμογή των ιατρικών διαδικασιών. Δεν είναι ο αθλητισμός αυτός που αποφασίζει πότε επιστρέφει, αλλά οι πολιτικοί» επισήμανε ο Τσέφεριν, ο οποίος προφανώς βλέπει με ικανοποίηση Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία να επιστρέφουν στις προπονήσεις, την ώρα που Γαλλία και Ολλανδία διέκοψαν πρόωρα την σεζόν τους.

 

Τελευταία Νέα