Χάινκες: «Οι αριθμοί για μεταγραφές και μισθούς πρέπει να μειωθούν τώρα»

Κώστας Τόπας
Χάινκες: «Οι αριθμοί για μεταγραφές και μισθούς πρέπει να μειωθούν τώρα»

bet365

Εξαλλος ο Γιουπ Χάινκες, σχετικά με τους μισθούς και τις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων που δίνονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 74χρονος πρώτην τεχνικός δεν συμφωνεί με την ιδέα ένας σύλλογος να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε και να του παρέχει ένα υψηλό μισθό. Ειδικά αυτές τις ημέρες, όπου ο πλανήτης έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό.

«Πρέπει να ακονίσουμε ξανά τις αισθήσεις μας. Η εξεύρεση τρόπου επιστροφής στο φυσιολογικό είναι σημαντική. Οι αριθμοί για μεταγραφές και μισθούς πρέπει να μειωθούν τώρα, ήταν μερικές φορές ανήθικοι. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης, ορισμένοι σύλλογοι μπορεί επίσης να παρατηρήσουν πόσο σημαντικό είναι να είναι εμπορικά ευφυείς. Η Λειψία το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια. Με τη Red Bull, η Λειψία έχει έναν μεγάλο χορηγό πίσω της, αλλά τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται με ικανό τρόπο από έμπειρους και έξυπνους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει εκεί. Η Λειψία είναι ένα τέλειο παράδειγμα».

 

Τελευταία Νέα