Ρεκόμπα: «Είχα φτάσει μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Ρεκόμπα: «Είχα φτάσει μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την καριέρα του, τα επιτεύγματα του με τη φανέλα της Ιντερ αλλά και τη στιγμή όπου έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

Ο 44χρονος πλέον Ρεκόμπα, αγωνίστηκε με τους «νερατζούρι» από το 1997 έως το 2008 καταγράφοντας σπουδαία πορεία ενώ πέρασε και από τη χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου, από το 2008 μέχρι το 2010.

Ο παλαίμαχος επιθετικός θυμήθηκε τις ένδοξες στιγμές του στην Ιντερ αλλά και για τη μέρα που βρέθηκε πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα.

«Πριν φτάσω στην Ιταλία, σκέφτηκα όλους τους άλλους Ουρουγουάους που είχαν παίξει εκεί, αλλά πάνω απ 'όλα τον Ρουμπέν Σόσα, που ήταν ένα από τα είδωλά μου. Έξι μήνες πριν φτάσω στην Ίντερ τα είχα πάει πολύ καλά με τη Νασιονάλ. Τότε ο ατζέντης μου μου είπε για δύο ομάδες, την Ίντερ και τη Γιουβέντους.

Ήμουν παιδί, ήμουν μόλις 20 ετών. Όταν έφτασα στο Ίντερ βρέθηκα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν δύο παιδιά. Είμαι τυχερός γιατί έπαιξα με τους Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς Μπάτζιο, Βερόν και Ζανέτι. Ολοι τους μου λείπουν. Αν μου έλεγαν ότι θα είχα την καριέρα που έκανα με την Ίντερ, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ.

Το 2001 έφτασα κοντά στη Μπαρτσελόνα. Ο Μοράτι είχε καλές σχέσεις με τη Μπαρτσελόνα αλλά σε δύο δευτερόλεπτα απέρριψε την πρόταση της για να με αποκτήσει».

Τέλος απάντησε στο μεγάλο δίλημμα, Ρονάλντο ή Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος που έχω παρακολουθήσει. Πρόλαβα και τον Μαραντόνα, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε. Μετά από αυτούς είναι ο Ροναλντίνιο και ο Κριστιάνο. Αλλά για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Τελευταία Νέα