Αγουέρο για Μέσι: «Είναι ο πρώτος που υποφέρει ακούγοντας τις κριτικές»

Κώστας Τόπας
Αγουέρο για Μέσι: «Είναι ο πρώτος που υποφέρει ακούγοντας τις κριτικές»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο θέλησε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι, σχετικά με τις κριτικές τις οποίες ακούει για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Αργεντινής.

Ο επιθετικός της Σίτι, δεν μπορεί να κατανοήσει την κριτική όπου ασκείται στον Μέσι από τον κόσμο της Αργεντινής, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο άσος της Μπάρτσα είναι ο «πρώτος που υποφέρει» και συνεχίζει να προσφέρει για την εθνική του ομάδα παρά την αρνητικότητα που υπάρχει.

«Δεν καταλαβαίνω εκείνους που τον κρίνουν στην εθνική ομάδα. Πάντα δίνει τα πάντα για την εθνική ομάδα και παράλληλα είναι ο πρώτος που υποφέρει με όλα αυτά τα σχόλια. Ομως συνεχίζει να προσφέρει», τόνισε χαρακτηριστικά για τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Οσον αφορά για το μέλλον του και τη συνέχεια της Premier League: «Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι τι να κάνω. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

«Δεν ξέρω αν μπορούν να ανανεωθούν οι παίκτες για τρεις ή έξι μήνες. Το πρώτο πράγμα είναι να τελειώσει αυτή τη σεζόν και την επόμενη σεζόν να διεκδικήσουμε τα πάντα».

 

Τελευταία Νέα