Οι παίκτες που κόστισαν περισσότερα σε μεταγραφές στον 21ο αιώνα (vid)

Gazzetta team
Οι παίκτες που κόστισαν περισσότερα σε μεταγραφές στον 21ο αιώνα (vid)

bet365

Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τις πιο ακριβές μεταγραφές, αλλά για τους παίκτες του που κόστισαν τα περισσότερα εκατομμύρια από τις πωλήσεις τους στον 21ο αιώνα.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Τα ρεκόρ μεταγραφών αποτελούν το ορόσημο που υπολογίζουμε περισσότερο στην οικονομία των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, κατ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν εκτός κάδρου οι ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν περισσότερες από μία φορές στην καριέρα τους και μάλιστα, για ποσά που αν τα προσθέσεις ξεπερνούν μια κορυφαία all-time πώληση.

Αυτό το πεδίο ήρθε να αναδείξει η ιστοσελίδα «Goal», η οποία δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γράφημα παραθέτοντας τη λίστα με τους παίκτες που κόστισαν τα περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές στη διάρκεια του 21ου αιώνα.

Κι αφού είδατε τα αποτελέσματα, δίχως να κάνουμε spoiler, η πρώτη θέση ανήκει στον Νεϊμάρ, ο οποίος με το απόλυτο ρεκόρ των 222 εκατ. που δαπάνησε η Παρί το καλοκαίρι του 2017, εκτοξεύτηκε μακράν του δεύτερου Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει κοστίσει 100 εκατ. λιγότερα από τον Βραζιλιάνο, παρά τις τρεις μεταγραφές στην καριέρα του (19 εκατ. από Σπόρτινγκ σε Γιουνάιτεντ, 94 από Γιουνάιτεντ σε Ρεάλ, 117 από Ρεάλ σε Γιουβέντους).

Εντυπωσιακό είναι και το ιστορικό πωλήσεων του τρίτου Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έχει ξεπεράσει επίσης το φράγμα των 200 εκατ.: 15 εκατ. από την Άντερλεχτ στην Τσέλσι, 35,36 από την Τσέλσι στην Έβερτον, 84 εκατ. από την Έβερτον στην Γιουνάιτεντ και πρόσφατα τα 65 εκατ. που δαπάνησε η Ίντερ για να τον αποκτήσει.

 

Τελευταία Νέα