Κορονοϊός – Ολλανδική ομοσπονδία: «Βάζουμε τέλος στην σεζον 2019-20»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ολλανδική ομοσπονδία: «Βάζουμε τέλος στην σεζον 2019-20»

bet365

Μετά την κυβερνητική απόφαση για αναβολή όλων των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου, η ολλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βάλει (πρόωρο) τέλος στη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Τέλος και (σχεδόν) επίσημα η ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020 στην Ολλανδία. Μετά την κυβερνητική απόφαση για αναβολή όλων των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου λόγω της κρίσης του κορονοϊού, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να βάλει λουκέτο στη φετινή σεζόν.

«Η απόφαση για αναβολή των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και χωρίς κόσμο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομοσπονδία δεν έχει πρόθεση να δώσει συνέχεια στην σεζόν 2019-20. Με βάση την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, η ομοσπονδία θα συμβουλευτεί την UEFA και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση. Την Παρασκευή (24/4) οι σύλλογοι και οι άλλες εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις συνέπειες» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της KNVB.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα