Drive-in football: Η Μίντιλαντ στήνει γιγαντοοθόνες για τους φιλάθλους έξω από το γήπεδο της (pics)

Κώστας Τόπας
Drive-in football: Η Μίντιλαντ στήνει γιγαντοοθόνες για τους φιλάθλους έξω από το γήπεδο της (pics)

bet365

Η Μίντιλαντ ίσως να έχει βρει τον τέλειο τρόπο για να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν με άδειες κερκίδες, όταν πραγματοποιηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε όλα τα πρωταθλήματα, στην Ευρώπη και πέραν αυτής, έχει μπει «λουκέτο» εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Δανίας, το οποίο έχει αναβληθεί επ 'αόριστον. Οταν το ποδόσφαιρο επιστρέψει στις ζωές όλων, οι φίλαθλοι της χώρας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας. Κι αυτό διότι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι της Μίτιλαντ, ίσως έχουν σκεφτεί το πιο έξυπνο και παράλληλο καινοτόμο σχέδιο για τους φιλάθλους των ομάδων στα εντός έδρας παιχνίδια.

Το σχέδιο είναι να στηθούν δύο γιγαντοοθόνες στα γήπεδα των γηπέδων, ώστε περισσότεροι από 10.000 φίλοι των ομάδων να παρακολουθούν τα ματς 2.000 αυτοκίνητα τα οποία θα μπορούν να παρκάρουν έξω από τα στάδιο της Μίτιλαντ, MCH Arena. Το λεγόμενο... «Drive-in football». Μάλιστα θα γίνουν και προσπάθειες, ώστε στα αμάξια να υπάρχει και ο ήχος από την τηλεοπτική μετάδοση, μέσω συγκεκριμένης συχνότητας

«Οι άδειες κερκίδες δεν πρέπει να μας απομακρύνουν από τη Superliga και το κυνήγι της χρυσής επανέναρξης. Γι' αυτό καλούμε για live drive-in football στην "MCH Arena"». αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Σε περίπτωση που το σχέδιο πετύχει, τότε δεν είναι απίθανο και οι υπόλοιπες ομάδες της Δανίας, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μίτιλαντ.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μίτιλαντ, Πρέμπεν Ρόκιερ, σχολίασε: «Για το προσεχές διάστημα, όταν δυστυχώς θα κληθούμε να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα χωρίς θεατές, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το drive-in football θα δώσει κάτι πίσω στην περιοχή και στους πολλούς πιστούς οπαδούς μας.

Θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε την καλύτερη γηπεδική εμπειρία και ο κορονοϊός δεν θα το αλλάξει αυτό. Απλά ορίζει κάποιες προϋποθέσεις. Βρισκόμαστε σε στενή επαφή με την αστυνομία, την κοινότητα του Χένινγκ όπου βρίσκεται το γήπεδο και τον χορηγό του γηπέδου ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο και να υπάρχει η ασφάλεια για όλους».

 

Τελευταία Νέα